Αυτή είναι η ροζ σταρ που έχει «καψουρευτεί» ο Τσάρλι Σιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ροζ σταρ που έχει «καψουρευτεί» ο Τσάρλι Σιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο χρόνια μετά την χυλόπιτα μέσω twitter που του έριξε η Μπρι Όλσεν, η προηγούμενή ροζ σταρ με την οποία συζούσε, ο 47χρονος Τσάρλι Σιν έκανε πασαρέλα στην νέα του εμμονή.

Με ένα πούρο στο ένα χέρι και την 24χρονη Τζόρτζια Τζόουνς στο άλλο πέρασε τις διακοπές του στο Λος Κάμπος στο Μεξικό ο πάλαι ποτέ σταρ του Two and a Half Men. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι, το οποίο σύμφωνα με το TMZ γνωρίστηκαν και συζούν από τον Οκτώβριο, εμφανίστηκε δημόσια.

Αυτή είναι η ροζ σταρ που έχει «καψουρευτεί» ο Τσάρλι Σιν [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ενώ σύμφωνα με πηγές στον κύκλο του, ο Τσάρλι είναι αυθεντικά ερωτευμένος με την 24χρονη σταρ, δηλώνοντας «Είναι η νέα θεά μου. Ήμουν φαν της πριν την γνωρίσω. Και τώρα είμαι ακόμη μεγαλύτερος. Είναι άλφα πράγμα, από την μύτη ως τα δάχτυλα των ποδιών της».

Αυτή είναι η ροζ σταρ που έχει «καψουρευτεί» ο Τσάρλι Σιν [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η αλήθεια είναι ότι η Τζόρτζια Τζόουνς, πρωταγωνίστρια σε πάνω από 30 ερωτικές ταιίες, διαφέρει από τις προηγούμενες παρτενέρ του Τσάρλι αφού δεν έχει γυρίσει ακόμη σκηνή με άντρα.

Αυτή είναι η ροζ σταρ που έχει «καψουρευτεί» ο Τσάρλι Σιν [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι προτιμάει γενικά τις γυναίκες, όπως την έτερη ροζ σταρ Φέι Ρέιγκαν με την οποία είχαν δεσμό μέχρι που την έπιασε στο κρεβάτι με ένα άντρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ