Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες]

Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο άτακτο μπορεί να είναι ένα πεντάχρονο παιδί; Όσοι έχετε δει την ταινία «Ντένις ο τρομερός» έχετε μία μικρή ιδέα, όμως ο μικρός Λόγκαν Στιντ από το Έσεξ της Βρετανίας ξεπερνάει ακόμα και τον σκανταλιάρη μπόμπιρα της ταινίας, αφού κρίθηκε τόσο επικίνδυνος, ώστε το νηπιαγωγείο τον απέβαλε!

Συγκεκριμένα από την πρώτη κιόλας μέρα του στο νηπιαγωγείο Powers Hall Infant School κατάφερε τους καθηγητές να εκκενώσουν την τάξη στην οποία βρισκόταν, αφού άρχισε να χτυπάει και να δαγκώνει τους συμμαθητές του και να σπάει τον εξοπλισμό της τάξης, ενώ όταν η δασκάλα του έπιασε τα χέρια και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, εισέπραξε μία κλωτσιά στο πρόσωπο που θα τη θυμάται για καιρό.

Μετά το απίστευτο περιστατικό ο μικρός ήταν υπό παρακολούθηση για μία εβδομάδα και η συμπεριφορά του δεν άλλαξε στο ελάχιστο, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του, αφού όπως ισχυρίστηκε η διευθύντρια του σχολείου, Κλερ Έντουαρντς, στο επίσημο έγγραφο, «οι εργαζόμενοι και οι μαθητές του σχολείου, δικαιούνται να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον».

Το πιο απίστευτο απ' όλα ωστόσο είναι η αντίδραση των γονιών. Η 22χρονη Λάουρα και ο 27χρονος Κάμερον έκπληκτοι υποστηρίζουν ότι ο μονάκριβος γιος τους είναι ένα πραγματικό αγγελούδι και στο σπίτι κάνει ακριβώς ότι του πουν, παίζει ήρεμα με τα παιχνίδια του και ποτέ δεν έχει παρουσιάσει περίεργη ή επιθετική συμπεριφορά.

«Είναι λες και μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά παιδιά» ισχυρίζεται η 22χρονη Λάουρα Στιντ, σεφ

Παρά την απαράδεκτη συμπεριφορά του, ο μικρός Λόγκαν δε μπορεί να κατηγορηθεί καθώς η ηλικία καταλογισμού ποινικών ευθυνών είναι τα δέκα χρόνια, ενώ πλέον λαμβάνει ειδική εκπαίδευση κατ' οίκον, μοιράζοντας τη βδομάδα του στα σπίτια των γονιών του

Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Απίστευτο: Πεντάχρονος αποβλήθηκε από το νηπιαγωγείο στο Έσεξ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ