Και έκτη παράταση για τα αυθαίρετα με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις - iefimerida.gr

Και έκτη παράταση για τα αυθαίρετα με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις

Και έκτη παράταση για τα αυθαίρετα με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναμένεται να δώσει νέα παράταση, την έκτη κατά σειρά, για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, σε μία προσπάθεια να αυξηθούν τυα έσοδα.Μάλιστα η απόφαση αναμένεται να ληφθεί άμεσα και από το υπουργείο ευελπιστούν πως μαζί με τη νέα παράταση θα έρθουν και οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για την υπαγωγή στο νόμο οι οποίες είχαν κατατεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, οι οποίες αν και έχουν κατατεθεί, δεν έχουν ψηφιστεί ακόμα στη Βουλή.

Σύμφωνα με tovima.gr το υπουργείο ελπίζει ότι με αυτό το πακέτο των ρυθμίσεων θα αυξηθεί ο ρυθμός υποβολής δηλώσεων για τακτοποίηση αυθαιρέτων -κατ'επέκταση και τα έσοδα-, οι οποίες φτάνουν μόνο τις 460.000 έως το τέλος του 2012, αριθμός πολύ μικρός συγκριτικά με τις προβλέψεις. Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία γι ατην παρούσα παράταση έχει οριστεί η 31η Ιανουαρίου 2013.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ