Τζορτζ Κλούνεϊ: Το μόνο λίφτινγκ που έχω κάνει είναι στους όρχεις μου - iefimerida.gr

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το μόνο λίφτινγκ που έχω κάνει είναι στους όρχεις μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό Max.

Ο Κλούνεϊ δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ πολιτικός καθώς έχει μεγάλο... παρελθόν με γυναίκες, ενώ έχει κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όταν ρωτήθηκε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, διέψευσε πως έχει κάνει κάτι στα μάτια του και ξεκαθάρισε πως η μόνη «διόρθωση» που έχει κάνει είναι στους όρχεις του. «Δεν έχω πειράξει τα μάτια μου, όμως έχω ξοδέψει αρκετά για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις. Εκεί ναι, δε μου αρέσουν οι ρυτίδες» δήλωσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως παραμένει εργένης, σημειώνοντας πως οι φίλες του Μισέλ Πφάιφερ και Νικόλ Κίντμαν είχαν βάλει στοίχημα πως θα παντρευτεί πριν τα 40 του, λέγοντας πως στοιχημάτισε τα διπλά στο ότι δεν θα αποκτήσει παιδιά πριν τα 50 του χρόνια.

«Όταν μου ξυπνά το πατρικό ένστικτο πηγαίνω στον Μπραντ και την Αντζελίνα και ξαναθυμάμαι τον λόγο για τον οποίο ζω πολύ καλά χωρίς μωρά» σχολίασε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ