Δένδιας: Εργαστήριο προπαρασκευής εγληματικών πράξεων η Βίλα Κάλλας - iefimerida.gr

Δένδιας: Εργαστήριο προπαρασκευής εγληματικών πράξεων η Βίλα Κάλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κατάληψη αποτελούσε διαρκή προσβολή στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας» υποστήριξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, αναφορικά με την επέμβαση της Αστυνομίας στην κατάληψη του κτιρίου στην οδό Σκαραμαγκά όπου διέμενε από το 1937 έως το 1945 η Ελληνίδα καλλιτέχνης.

Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι « η βίλα Κάλλας είχε μετατραπεί σε εργαστήριο προπαρασκευής εγκληματικών πράξεων» και συνιστούσε «μία διαρκή προσβολή στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, όπως και μία διαρκή πρόκληση εις βάρος του ελληνικού πολιτιστικού προτύπου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία απέδωσε σήμερα στην ελληνική κοινωνία τη βίλα της αείμνηστης Μαρίας Κάλλας. Τα όσα βρέθηκαν στο εσωτερικό της (όπως μπουκάλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κράνη, κοντάρια, πυροσβεστήρες κ.α.), αποδεικνύουν ότι η βίλα Κάλλας είχε μετατραπεί σε εργαστήριο προπαρασκευής εγκληματικών πράξεων.

Συνιστούσε μία διαρκή προσβολή στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας, όπως και μία διαρκή πρόκληση εις βάρος του ελληνικού πολιτιστικού προτύπου. Ο χώρος αυτός δεν μπορούσε να παραμείνει χώρος ανομίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ