Mε τατουάζ από το κεφάλι ως τα πόδια είναι υποψήφιος Πρόεδρος Τσεχίας - iefimerida.gr

Mε τατουάζ από το κεφάλι ως τα πόδια είναι υποψήφιος Πρόεδρος Τσεχίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βλαντιμίρ Φρανζ είναι συνθέτης όπερας, ζωγράφος και φέρει τατουάζ σε όλο το σώμα του. Είναι ταυτόχρονα υποψήφιος Πρόεδρος της Τσεχίας στις εκλογές που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα.

Ορισμένοι αποκαλούν τον Βλαντιμίρ Φρανζ «Αβαταρ» γιατί θυμίζει τις γαλάζιες φιγούρες της ομώνυμης ταινίας. Κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής τον αποκάλεσαν «εξωτικό ον από την Παπούα Νέα Γουινέα».

Αλλά οι θαυμαστές του είναι πολυάριθμοι, ειδικά μεταξύ των νέων. Σε περίοδο κρίσης είναι πολλοί οι ψηφοφόροι που δείχνουν απογοητευμένοι από τη διαφθορά της πολιτικής τάξης.

«Θέλω να ενεργοποιήσω την κοινωνία των πολιτών, να κάνω τους ανθρώπους να σκέφτονται περισσότερο και να διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές» δηλώνει ο καλλιτέχνης, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ της τρίτης και της έκτης θέσης στις δημοσκοπήσεις.

«Δεν είναι σίγουρος ότι οι δημοσκοπήσεις είναι απολύτως αντικειμενικά γι'αυτό τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών» δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναλυτής Τόμας Λέμπεντα του Πανεπιστημίου Τσαρλς της Πράγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ