Κεδίκογλου: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτει τους κουκουλοφόρους - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτει τους κουκουλοφόρους

Κεδίκογλου: Να μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν καλύπτει τους κουκουλοφόρους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μ εαφορμή την ανακατάληψη της «Βίλας Αμαλία» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει αν καλύπτει «τους γνωστούς- πλέον- κουκουλοφόρους».

Ο κ. Κεδίκογλου, σημείωσε επίσης ότι είναι αδιανόητο να στηρίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πράξεις βίας και ανομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια δημοκρατική κοινωνία υπάρχουν αξίες και αρχές που πρέπει να είναι σεβαστές απ' όλους, ιδιαίτερα από εκείνους στους οποίους ανατέθηκε κορυφαίος θεσμικός ρόλος. Είναι αδιανόητο να στηρίζει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πράξεις βίας και ανομίας.

Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν καλύπτει τους γνωστούς- πλέον- κουκουλοφόρους.

Η υποκριτική καταδίκη της κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜ.ΑΡ. δεν αρκεί, γιατί η βία δεν είναι ποτέ συμβολική, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να έχει υπό την προστασία του τη βίλα Αμαλία.

Άλλωστε, αυτοί που εισέβαλαν σήμερα στη βίλα Αμαλία είναι οι ίδιοι που κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. και στη συνέχεια προσπάθησαν να αποκλείσουν το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης, με την πλήρη κάλυψη της ανακοίνωσης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν επιλέγει να παραμείνει στα άκρα».

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «η προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, σχετικά με τις ακραίες επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τις τεράστιες πολιτικές της ευθύνες για τη συγκάλυψη της διαφθοράς και της διαπλοκής, πέφτει στο κενό».

«Εκείνοι που επενδύουν στη βία και την ανομία είναι οι ίδιοι που πετσοκόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, κάνοντας πλάτες στους εαυτούς τους καθώς και στους πλούσιους και ισχυρούς φίλους τους» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ