Γ.Π. Μαλούχος «Η άνοδος και η πτώση της γερμανικής Ευρώπης» - iefimerida.gr

Γ.Π. Μαλούχος «Η άνοδος και η πτώση της γερμανικής Ευρώπης»

Γ.Π. Μαλούχος «Η άνοδος και η πτώση της γερμανικής Ευρώπης»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γερμανία βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης που θα γινει στον Ιανό την προσεχή Δευτέρα στις 6 το απόγευμα με αφορμή το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Γεωργίου Π. Μαλούχου.

Στην εκδήλωση με θέμα «Ας μιλήσουμε για την Γερμανία»που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή το βιβλίο «Η άνοδος και η πτώση της γερμανικής Ευρώπης», θα παραβρεθεί και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.Με το συγγραφέα του βιβλίου, δημοσιογράφο Γεώργιο Π. Μαλούχο συζητούν οι Ευριπίδης Στυλιανίδης, υπουργός Εσωτερικών - Βουλευτής Ροδόπης, Μίμης Ανδρουλάκης, συγγραφέας - βουλευτής, Μάνος Καραγιάννης, επίκουρος καθηγητής διεθνών σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, συνθέτης. Συντονίζει ο Μελέτης Μελετόπουλος, διδάκτωρ οικονομικών και πολιτικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Γενεύης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ