Πετάτε με Boeing 787 Dreamliner; Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε - iefimerida.gr

Πετάτε με Boeing 787 Dreamliner; Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν απογειώθηκε για να πραγματοποιήσει την πρώτη εμπορική του πτήση το 2011, το αεροσκάφος-τεχνολογικό θαύμα της Boeing χαιρετίστηκε ως το μεγαλύτερο βήμα στις αερομεταφορές από την εποχή του Concorde. Ελαφρύ, οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμων και με απαράμιλλη άνεση.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες το εν λόγω αεροσκάφος έχει γίνει μόνιμη πηγή ανησυχίας: χθες, οι Ιαπωνικές Αερογραμμές ανακάλεσαν την τελευταία στιγμή την απογείωση ενός Dreamliner από το αεροδρόμιο της Βοστόνης, επειδή παρουσίασε σοβαρή διαρροή καυσίμων.

Μία μέρα πριν, στο ίδιο αεροδρόμιο, φωτιά ξέσπασε σε ένα άλλο Dreamliner, λόγω προβλήματος στα ηλεκτρικά, ενώ σε ίδιο τύπο αεροσκάφους του στόλου της, η United Airlines εντόπισε σοβαρό σφάλμα στην εγκατάσταση των καλωδιώσεων.

Σήμερα, μάλιστα, οι μετοχές της Boeing σημείωσαν πτώση 3%, με τους αναλυτές να αναφέρουν ότι τα προβλήματα που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους είναι σοβαρά και θα χρειαστεί χρόνος για να λυθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος προβλήματα Boeing 787 Dreamliner
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ