Οι αστροναύτες ψηλώνουν 5 εκατοστά στο Διάστημα, σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ - iefimerida.gr

Οι αστροναύτες ψηλώνουν 5 εκατοστά στο Διάστημα, σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διάστημα δίνει ύψος. Πρόκειται για ανακάλυψη της ΝΑΣΑ που αποδεικνύει ότι οι αστροναύτες κερδίζουν σε κάθε τους ταξίδι περίπου 5 πόντους.

Η ΝΑΣΑ κατέληξε στο συγκλονιστικό αυτό συμπέρασμα μετά το τελευταίο ταξίδι αστροναυτών στο Διάστημα. Ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό τι είναι αυτό που κάνει τη σπονδυλική στήλη των αστροναυτών να μεγαλώνει και η ΝΑΣΑ προτίθεται να προβεί σε περαιτέρω πειράματα με υπέρηχους.

Το συναρπαστικό στην υπόθεση είναι ότι η σπονδυλική στήλη των αστροναυτών μεγαλώνει όσο δεν υπόκεινται στους νόμους της βαρύτητας της γης αλλά μετά την επιστροφή τους ξαναβρίσκουν το αρχικό τους ύψος σε μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ, όπως αποκάλυψε η HuffingtonPost, οι αστροναύτες πρέπει να μείνουν στο Διάστημα πάνω από 150 ημέρες για να «ψηλώσει» η σπονδυλική τους στήλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ