«Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν πεθάνει λόγω Μνημονίου» - iefimerida.gr

«Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν πεθάνει λόγω Μνημονίου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εθνική οδό περίμεναν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη -που κατευθυνόταν στην Λαμία για να παραστεί σε εκδήλωση παρουσίασης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής- μέλη του Παμφιωτικού Αγροτικού Συλλόγου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα, οι αγρότες υποχρέωσαν σχεδόν τον κ.Σκανδαλίδη να επιβιβαστεί σε αγροτικό αυτοκίνητο, προκειμένου να τον οδηγήσουν στα χωράφια τους, ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμασι το μέγεθος της καταστροφής που έχουν υποστεί από σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή προ μηνός. Αντιλαμβανόμενος και εκείνος τη ζημιά, δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει προσωπικά στον ΕΛΓΑ, προκειμένου να εκταμιευθούν οι απαιτούμενες αποζημιώσεις, κάτι όμως που δεν ικανοποίησε τους αγρότες. Παρατηρώντας οι ίδιοι ότι ο καθ' ύλην αρμόδιος φορέας (ΕΛΓΑ) δεν έχει καν τα απαραίτητα μεταφορικά μέσα για να επισκεφθούν οι υπάλληλοί του τα χωράφια, και ζητούν την μεταφορά τους με αγροτικά αυτοκίνητα από τους ίδιους τους πληγέντες κάθε φορά, αξίωσαν από τον κ.Σκανδαλίδη δική του πολιτική απόφαση για το θέμα. “Οι πολιτικές αποφάσεις έχουν πεθάνει. Δεν τις επιτρέπει το μνημόνιο”, απάντησε ο υπουργός, αφήνοντάς τους άφωνους.


Κατόπιν τούτου, στην εκδήλωση στη Λαμία δεν ακολούθησε κανένας αγρότης τον κ.Σκανδαλίδη. Την χαρακτήρισαν άλλωστε “φιέστα επικοινωνιακού χαρακτήρα, παρουσία συρφετού πολιτικάντηδων”, ενώ ο επιθετικός προσδιορισμός που επεφύλαξαν ειδικά στον υπουργό ήταν 'άσχετος' με αγροτικά θέματα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ