Ο Τσίπρας στην Ουάσιγκτον - iefimerida.gr

Ο Τσίπρας στην Ουάσιγκτον

Ο Τσίπρας στην Ουάσιγκτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώνονται οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να επισκέπτεται την Ουάσιγκτον και να μιλά στο φημισμένο ίνστιτούτο Brookings, με θέμα «Greece and the Economic Challenges Ahead» στις 22 Ιανουαρίου. Το ίδρυμα Brookings, είναι πασίγνωστο για τα «μεγάλα» ονόματα που έχουν διδάξει σε αυτό, όπως ο αντιπρόεδρος του και πρώην Υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας Κεμάλ Νταρβίς, ενώ ομιλίες έχουν πραγματοποιήσει ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Στη συζήτηση, θα τεθούν θέματα όπως οι οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές της Ελλάδας, η σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης και οι αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να βγει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την κρίση, καθώς και ο ρόλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί και τη Νέα Υορκή στις 25 και 26 Ιανουαρίου, όπου αναμένεται να έχει σειρά συζητήσεων με σημαντικά πρόσωπα, ενώ δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής εάν θα παρευρεθεί στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα στις 21 Ιανουαρίου.

Πριν από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει σειρά επαφών στο Βερολίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ