Ποιους καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Γ.Πεταλωτή - iefimerida.gr

Ποιους καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση στον Γ.Πεταλωτή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ονόματα τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να πρωτοστάτησαν στην επίθεση κατά του Γιώργου Πεταλωτή στην Αργυρούπολη έδωσε στη δημοσιότητα το ΠΑΣΟΚ, μέσω ανακοίνωσης της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής. Τα πνεύματα όμως οξύθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ακολούθησε ένα σκληρό μπρα ντε φερ, μεταξύ Γιώργου Πεταλωτή και Πάνου Σκουρλέτη στο κεντρικό δελτίο του Μega.
Παρά το γεγονός ότι χθες το πρωί κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου σημείωναν ότι «δεν θα δώσουμε ονόματα στην δημοσιότητα, ημί μόνον εάν προκληθούμε», οι εξελίξεις εντός της ημέρας, με τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά τη δημοσιοποίησή τους από το βήμα της Βουλής, καταγγέλλοντας ως 'εγκάθετο της τρόικας' τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, οδήγησε στην ανακοίνωση των κ.κ. Βασίλη Βάσιου, Λίτσας Σωληναρίου, Γεώργιου Μπουζάκη και Τάσου Ταστάνη, εκλεγμένα μέλη όλοι τους σε διάφορες θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καταδικάζοντας κατηγορηματικά τα γεγονότα της Πέμπτης, η ανακοίνωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ομάδα 'αρχικά συγκεντρωμένων', στην οποία πρωτοστατούσαν «γνωστά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» που εκτόξευαν ύβρεις, γιαούρτια και καφέδες κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ κατά την είσοδό τους στον χώρο της εκδήλωσης. Στηλίτευαν δε, την παρεμπόδιση της ομιλίας του με ακτίνες λέιζερ, αναγνωρίζοντας μεν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, αλλά όχι στις πρακτικές 'αντισυγκεντρώσεων και τραμπουκισμών' που κατήγγειλαν.
«Δεν αναφερόμαστε στις ειρηνικές εκδηλώσεις των πολιτών», ξεκαθάριζαν από την πλευρά τους και κυβερνητικοί κύκλοι 'κλείνοντας το μάτι' στους χιλιάδες διαδηλωτές του Συντάγματος, διαχωρίζοντάς τις όμως από οποιαδήποτε μορφή βίας, την οποία και καταδίκαζαν από όπου κι αν προέρχονται. Άλλωστε, «το αυγό του φιδιού δεν έχει χρώμα», σημείωναν, «ειδικά όταν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις με δύο γραμμές στην χώρα», όπως προσέθεταν με νόημα. Στοχοποιώντας ευθαρσώς τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωναν μάλιστα πως «κάποιοι ενοχλούνται που την πιο κρίσιμη ώρα, το ΠΑΣΟΚ είναι 'παρών'», διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι «δεν πρόκειται να πάψουμε να είμαστε παρόντες παντού»...


Η κόντρα μεταξύ των δύο πολιτικών χώρων που αναζωπυρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 'χτύπησε κόκκινο' χθες, όταν 'συναντήθηκαν' στα παράθυρα του κεντρικού δελτίου του Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ Πάνος Σκουρλέτης. Μεταξύ των βαρύτατων εκφράσεων που ακούστηκαν, ήταν οι κατηγορίες του δεύτερου περί 'ναζί', 'χούντα' και 'σαδιστή', με τις οποίες περιέγραφε τον κ.Πεταλωτή, δίνοντάς του το δικαίωμα να 'απαντήσει' αργότερα, μιλώντας στο Αγρίνιο για 'φασίζουσες συμπεριφορές' και τακτική 'αντισυγκεντρώσεων' που φέρνουν στην μνήμη 'την εποχή των Γκοτζαμάνηδων', παρομοιάζοντας τις πρακτικές που αποδίδει στον ΣΥΡΙΖΑ με εκείνες μιας 'μελανής' για την χώρα σελίδας. «Η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, έχει δυστυχώς και το χρώμα των συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε, ρίχνοντας λάδι σε μία 'φωτιά' που δεν πρόκειται να σβήσει εδώ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ