Πλούταρχος - Το καλύτερο παιδί της πίστας γίνεται ο καλύτερος αγρότης της ΤV - iefimerida.gr

Πλούταρχος - Το καλύτερο παιδί της πίστας γίνεται ο καλύτερος αγρότης της ΤV

Γιάννης Πλούταρχος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη θα κάνει τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος αφήνει το μικρόφωνο και πιάνει τα... βουνά! Ο τραγουδιστής θα είναι ο παρουσιαστής ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει την αγροτική ζωή και τη μεσογειακή διατροφή.

Η εκπομπή, η οποία βρίσκεται στο αρχικό στάδιο των γυρισμάτων, όπως είχε προαναγγείλει το iefimerida.gr ένα χρόνο πριν θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην εφημερίδα «News», ο Γιάννης Πλούταρχος είπε δυο λόγια για το νέο του εγχείρημα εξηγώντας πως δεν πρόκειται για μια κλασική τηλεοπτική εκπομπή. «Δεν θα φάω κανενός την δουλειά, το τονίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πρόκειται καθαρά για ντοκιμαντέρ».

Ο τραγουδιστής απαντά και στο ερώτημα γιατί δέχθηκε την πρόταση:«Είπα το ναι γιατί μέχρι τα 23 μου χρόνια είχα υπηρετήσει την γη. Ήμουν αγρότης. Ξέρω τα άγχη των αγροτών και παλάμη παλάμη έχω χύσει πολύ ιδρώτα για το μεροκάματο.

Όταν σου κάνουν μια τέτοια πρόταση που αποσκοπεί στην προβολή της αγροτικής ζωής της Ελλάδας, με απώτερο στόχο να βγούμε σιγά σιγά από το αδιέξοδο στο οποίο μας έφερε η κρίση και να σκεφτούμε πρακτικές εναλλακτικές λύσεις, δεν μπορείς να πεις όχι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ