Πως δεν θα χάσετε ποτέ τη βαλίτσα σας... [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πως δεν θα χάσετε ποτέ τη βαλίτσα σας... [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσες φορές δεν έχει χρειαστεί να περιμένετε τις βαλίτσες σας έπειτα από μια πτήση με αεροπλάνο, καθώς αυτές πήγαν... αλλού; Φοβάστε να μην χαθούν τα πολύτιμα αντικείμενα που έχετε στο εσωτερικό τους;

Η λύση είναι απλή και έρχεται από την εταιρεία GlobaTrac: Ονομάζεται Trakdot και κοστίζει μόλις 50 δολάρια. Πρόκειται για μία συσκευή που τοποθετείται στο εσωτερικό της βαλίτσας σας και εκπέμπει σήμα για το σημείο στο οποίο βρίσκεται, μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Το Trakdot, που αναμένεται να βγει στην αγορά σε δύο μήνες, λειτουργεί με μπαταρία και η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τις τρεις εβδομάδες, συνεχούς λειτουργίας.

Πως δεν θα χάσετε ποτέ τη βαλίτσα σας... [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ωστόσο, για να εκμεταλλευτούν τη συσκευή οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν και μια ετήσια συνδρομή ύψους 12 δολαρίων προς την εταιρεία για τη χρήση του site που εντοπίζει τη συσκευή και τα μηνύματα που θα λαμβάνει ο «πελάτης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βαλίτσα συσκευή εντοπισμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ