Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Σέρλοκ Χολμς θα έβρισκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο αθώο - iefimerida.gr

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Σέρλοκ Χολμς θα έβρισκε τον Ευάγγελο Βενιζέλο αθώο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρατεύει το χιούμορ και την φαντασία της η σύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτη Αλ Σάλεχ για να πείσει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι αθώος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Με άρθρο της στο protagon.gr η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ απαντάει στον Αρη Δαβαράκη για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Αρης Δαβαράκης υποστήριζε ότι «ο Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να είναι τόσο βλάξ» και ανέφερε ως προφανές ότι «ο Μπένυ έκανε τη δουλειά για να γλυτώσει από ένα κηπουρό που πολύ αντιπαθούσε και να τον «κάψει» μια για πάντα αφ' ενός - και να θάψει κάπου βαθειά την περιβόητη λίστα που μπορεί να περιλαμβάνει ισχυρούς πολιτικούς υποστηρικτές του».

«Ποτέ μην κάνεις προφανείς εκτιμήσεις, θα σε συμβούλευε ο Σέρλοκ Χόλμς. «Μου κάνει πάντα εντύπωση μια σαχλαμάρα τόσο προφανής» θα συμπλήρωνε και θα σου έλεγε: «Βλέπεις, αλλά δεν παρατηρείς. Η διαφορά είναι προφανής» απαντάει στον Αρη Δαβαράκη η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Και συνεχίζει την επιχειρηματολία της η σύμβουλος του κ. Βενιζέλου:

«Ο Σέρλοκ Χόλμς θα έβρισκε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Ευ. Βενιζέλος δεν «αποκαλύπτεται» ότι την έχει, αλλά ο ίδιος δηλώνει δημόσια και αυτοβούλως ότι έχει ένα άτυπο αντίγραφο που είχε αφήσει στο γραφείο του ο κ. Διωτης όταν τον ενημέρωσε με δυο μήνες καθυστέρηση, τον Αύγουστο του 2011 για την ύπαρξη, την προέλευση και το περιεχόμενο της λίστας. Ένα άτυπο αντίγραφο, ούτε το μόνο αντίγραφο σε UBS, ούτε το αρχικό CD που, όπως δήλωσε πολλές μέρες αργότερα ο κ. Παπακωνσταντίνου το κράτησε και το ...έχασε !

Στον Σέρλοκ Χόλμς θα κάνει εντύπωση ότι συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, το αντίπαλο, ξεκινά μια εκστρατεία για να καταδείξει ως τον μοναδικό υπεύθυνο αυτόν που αυτοκλήτως έδωσε τη λίστα στις Αρχές. Και θα αναρωτηθεί: μα πως είναι δυνατόν να θεωρείται τώρα πως ο Ευ. Βενιζέλος πήγε να παγιδέψει τον κ. Παπακωνσταντίνου όταν την ώρα που στέλνει το άτυπο αντίγραφο ούτε ξέρει ούτε μπορεί να φανταστεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου θα πει ότι μετέφερε το περιεχόμενο από το CD σε USB, κράτησε το CD και έστειλε στο ΣΔΟΕ το USB (μα γιατί δεν έκανε το αντίστροφο;- θα αναρωτηθεί ο Σέρλοκ Χόλμς) και μετά έχασε το αυθεντικό CD!

Ο Σέρλοκ δεν θα άφηνε επίσης ανεξερεύνητο το γεγονός ότι η υπόθεση έρχεται στο φως μόνο όταν ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ παύεται από τη θέση του, όταν μάλιστα αυτός ο ειδικός γραμματέας είχε τη λίστα επί υπουργείας 5 υπουργών: Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Σαχινίδη, Ζανιά, Στουρνάρα!

Ο Πουαρό στρίβοντας το μουστάκι του θα έλεγε: «Είναι το μυαλό, αυτά τα μικρά γκρι κύτταρα, στο οποίο κανείς πρέπει να βασίζεται. Κάποιος πρέπει να αναζητά την αλήθεια μέσα σε αυτά κι όχι έξω από αυτά»...

«...Ακόμα πιο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά την αποκάλυψη της αυθεντικής λίστας και την αλλοίωση που υπέστη αυτή, συνεχίζει να κατηγορεί τον κ. Βενιζέλο ως τον βασικό και κύριο υπαίτιο.

«Η αλήθεια πονάει», θα συμπλήρωνε ο Πουαρό, «γιατί καταστρέφει τις ψευδαισθήσεις»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ