Tι απαντά ο Παπαντωνίου για το λογαριασμό 1,3 εκατ. ευρώ στην Ελβετία και για τον πρώην της γυναίκας του - iefimerida.gr

Tι απαντά ο Παπαντωνίου για το λογαριασμό 1,3 εκατ. ευρώ στην Ελβετία και για τον πρώην της γυναίκας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι ακριβώς έχει συμβεί με τα χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου εξηγεί ο Γιάννος Παπαντωνίου, με υπόμνημα που κατέθεσε στην Βουλή. Το όνομά της συζύγου του ήταν στην λίστα Λαγκάρντ σύμφωνα με το περιοδικό HOT DOC.

Όπως εξηγεί ο κ. Παπαντωνίου, τα χρήματα αυτά (1,3 εκατ.) προέρχονται από διακανονισμό διαζυγίου της συζύγου του με τον πρωην άνδρα της τον έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτων Θεόδωρο Ουσταμπασίδη. Σε αυτό τον λογαριασμό, κατέθεσαν τα χρήματα για να εξασφαλίσουν το παιδί τους, όπως αναφέρει στο υπόμνημά του ο πρώην υπουργός.

Μάλιστα όπως τονίζει ο κ. Παπαντωνίου, όταν το 2008 ενηλικιώθηκε το παιδί, τα χρήματα πέρασαν στο όνομά του και μάλιστα το 2010 τα έφερε στην Ελλάδα.

Aλλα έλεγε νωρίτερα

Ας σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός έκανε στροφή 180 μοιρών και παραδέχεται τώρα ότι ο λογαριασμός στην Ελβετία είναι όντως της συζύγου του, ενώ στις 28 Οκτωβρίου 2012 ο κ. Παπαντωνίου διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η Σταυρούλα Κουράκου που αναφερόταν στη λίστα ήταν άλλο πρόσωπο και επρόκειτο για απλή συνεπωνυμία.

Ο κ. Παπαντωνίου δηλώνει τώρα ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη του λογαριασμού και πως τα χρήματα προέρχονται κυρίως από τον κ. Ουσταμπασίδη.

Ωστόσο όπως έχει αποκαλυφθεί στον Τύπο το κατάστημα των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών του Θεόδωρου Ουσταμπασίδη βρίσκεται στην οδό Λιοσίων και ο ίδιος δεν είναι εύπορος.

Ο συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας αναγκάζεται να εργάζεται ακόμη γιατί -όπως λένε οι γείτονες- τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα. Ωστόσο, ο κ. Παπαντωνίου επιμένει να ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός με τα 1,3 εκ. ευρώ είναι δικός του και κατέθεσε το ποσό στην Ελβετία για τη σύζυγό του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ