Πειθαρχία στα αποδυτήρια και ελπίδα για μεταγραφές - iefimerida.gr

Πειθαρχία στα αποδυτήρια και ελπίδα για μεταγραφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσληψη του Ζήση Βρύζα δείχνει σημάδια ζωής για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού θέλει να φέρει ξανά την πειθαρχεία στα αποδυτήρια της ομάδας και να βοηθήσει την ομάδα στις μεταγραφές, λόγω του φετινού μειωμένου μπάτζετ.

Οι λόγοι της πρόσληψης Βρύζα είναι προφανείς. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να δουλεύει με μειωμένο μπάτζετ και να το κάνει επιτυχημένα, βρίσκοντας περιπτώσεις «λαχεία», όπως έδειξε και στη θητεία του στον ΠΑΟΚ. Έχει διασυνδέσεις σε Ιταλία και Βαλκάνια. Ενώ δεν είναι ο τεχνικός διευθυντής που έχει αγκυλώσεις και ψάχνεται συνεχώς για το καλύτερο. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και πρόκειται να εφαρμόσει σκληρότερο εσωτερικό κανονισμό. Παρόμοιο μοντέλο είχε χρησιμοποιήσει και ο ΠΑΟΚ με τον Βρύζα και Πορτογάλο προπονητή, έχοντας τον Φερνάντο Σάντος στον πάγκο του.

Όσον αναφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Η πολυαναμενόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέλλον την ομάδας, τουλάχιστον στο μεταγραφικό κομμάτι. Μέχρι τις 17 Ιουνίου, όταν και είναι προγραμματισμένο το επόμενο διοικητικό συμβούλιο, θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα αλλάξει η διάθεση των μετόχων και αν θα βάλει κάποιος χρήματα. Το υπάρχον κλίμα δείχνει ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο και το πιο πιθανό είναι να μείνει ως έχει η κατάσταση και να μη γίνει ΑΜΚ. Εκτός κι αν κάποια στιγμή αργότερα βοηθήσει οικονομικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ως μεγαλομέτοχος ή βγει μπροστά κάποιος άλλος.

Πάντως, οι μεγαλομέτοχοι συνεχίζουν να δηλώνουν απόντες, έχοντας αφήσει την ομάδα στην μοίρα της. Η έκκληση του Αδαμάντιου Πολέμη για να μπούν χρήματα στο ταμείο της ομάδας δεν φαίνεται να συγκίνησε κανέναν από τους μετόχους, που στην πιο κρίσιμη χρονιά για τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να λάμψουν δια της απουσίας τους.

Δημοσιεύματα από Ιταλία αναφέρουν ότι ο Τζόρβας είναι μια ανάσα από την Τζένοα, με μια πρόταση που θα αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, και ότι η Μονακό ετοιμάζει πρόταση για τον Ζαν Άλεν Μπουμσόνγκ ύψους 1.5 εκατομμυρίου.

Έντονες φήμες από την Τουρκία, φέρουν την Γαλατά Σαράι να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος προπονήθηκε χθες με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Τα χρήματα που προσφέρει είναι λιγότερα από την πρόταση που είχε καταθέσει τον Δεκέμβριο που ξεπερνούσε τα 9 εκατομμύρια, αλλά πλέον ποιος από τους μετόχους θα μπορούσε να ζητήσει από τον Σισέ να παραμείνει σε αυτή την ομάδα;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ