Προβλήματα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω έντονης χιονόπτωσης - iefimerida.gr

Προβλήματα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω έντονης χιονόπτωσης

Προβλήματα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω έντονης χιονόπτωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνό χιόνι έχει σκεπάσει την Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτή μόνο η μία λωρίδα καθόδου και η μία ανόδου στο ύψος του Μαρτίνου.

Μιλώντας στο enikos.gr ο δήμαρχος Λοκρών, Νικόλαος Λιολιός, αφού παρουσίασε την κατάσταση δήλωσε: «Υπάρχει πρόβλημα στο σημείο. Ο κόσμος ταλαιπωρείται και η ζωή του τίθεται σε κίνδυνο λόγω εσκεμμένης ολιγωρίας» και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Πριν μία ώρα, όπως εξηγεί πέρασε το πρώτο εκχιονιστικό μετά από παρέμβαση του ίδιου του δημάρχου ενώ όπως επισημαίνει: «Η εταιρία που έχει αναλάβει τον εκχιονισμό της Ε.Ο. μαζί με τη Νέα Οδό, δεν έχει κάνει τίποτα, ενώ είχαμε ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα, Δεν έχουν ρίξει ούτε αλάτι»

Αυτή τη στιγμή ο δήμος Λοκρών προσπαθεί με τα ελάχιστα μηχανήματα και τα συνεργεία που διαθέτει να κρατήσει ανοιχτό τον παράδρομο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ