Η Βίκυ Σταυροπούλου γίνεται μία «τρελή σαραντάρα» στο μικρό Παλλάς - iefimerida.gr

Η Βίκυ Σταυροπούλου γίνεται μία «τρελή σαραντάρα» στο μικρό Παλλάς

Η Βίκυ Σταυροπούλου γίνεται μία «τρελή σαραντάρα» στο μικρό Παλλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πασίγνωστη κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Μία τρελή τρελή σαραντάρα» με πρωταγωνίστρια την αθάνατη Ρένα Βλαχοπούλου, αναβιώνει στο μικρό Παλλάς σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, ενώ τον ρόλο της αιώνιας έφηβης σαραντάρας παίζει η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ταινία του 1970 που λάτρεψε το κοινό μέχρι και σήμερα, αναβιώνει στη σκηνή του θεάτρου Μικρό Παλλάς 52 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του έργου στο κοινό, ενω τον ρόλο της ατίθασης χήρας Τζένης Πετρομιχάλη ερμηνεύει η Βίκυ Σταυροπούλου με το δικό της μοναδικό τρόπο.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή: Η Τζένη Πετρομιχάλη είναι μια χήρα που μόλις έκλεισε τα σαράντα αλλά την ενοχλεί που όλοι της το υπενθυμίζουν συνέχεια. Όταν ερωτεύεται έναν γοητευτικό αλλά φτωχό βιολιστή, έρχεται αντιμέτωπη με τα αδέρφια της που θέλουν να την παντρέψουν με τον ηλικιωμένο Τζώρτζη Χατζηθωμά, πλούσιο πλην όμως κουφό εφοπλιστή. Ο έρωτας αυτός αποτελεί σκάνδαλο για τα ήθη της εποχής αλλά και την κοινωνική τάξη της ηρωίδας, αλλά η κυρία Πετρομιχάλη θα φέρει τα πάνω κάτω για να περάσει το δικό της.

Θέατρο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2, Αθήνα)
Παραστάσεις: Τετάρτη 20:00. Πέμπτη, Παρασκευή 21:00. Σάββατο 18:00 (λαϊκή) και 21:00. Κυριακή 18:00 και 21:00. Μικρό Παλλάς.
Είσοδος: Πλατεία: 20 €. Λαϊκή: 17 € (Σάββατο απόγευμα), φοιτητικό: 15 €, ανέργων: 10 € .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ