Η γυναίκα που κατέστρεψε ο Τζάγκερ: 66χρονων, μόνη, απένταρη και ακόμη ερωτευμένη μαζί του [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γυναίκα που κατέστρεψε ο Τζάγκερ: 66χρονων, μόνη, απένταρη και ακόμη ερωτευμένη μαζί του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις δεκάδες γυναίκες που πέρασαν από το «καταραμένο» κρεβάτι του Μικ Τζάγκερ, την χειρότερη μοίρα είχε η Μαριάν Φέιθφουλ. Στα 66 της αναγκάζεται να ψάχνει για δουλειά στις πιο απόμερες γωνιές της Ευρώπης.

«Ένας άγγελος με μεγάλα βυζ!@». Έτσι είχε χαρακτηρίσει την 18χρονη Μάριαν (σ.σ. Κόρη βρετανού κατασκόπου και μιας ξεπεσμένης ουγγαρέζας αριστοκράτισσας) ο Μικ Τζάγκερ όταν την είχε δει να χορεύει σε ένα Λονδρέζικο club. Δυο χρόνια αργότερα την είχε στο κρεβάτι του, αφού πρώτα εκείνη είχε περάσει από τα αντίστοιχα των Μπρίαν Τζόουνς και Κιθ Ρίτσαρντς.

Μόνο που ο συγκεκριμένος «άγγελος» εδώ και πέντε μήνες μένει σε ένα μικρό διαμέρισμα πάνω από το δημοτικό θέατρο της Αυστριακής πόλης Λινζ, στο οποίο εμφανίζεται ως τραγουδίστρια του μπαλέτου The Seven Deadly Sins.

«Κατά καιρούς, κάποιος την αναγνωρίζει στο δρόμο και φέρνει μια φωτό της από τα 60s για να την υπογράψει. Την έχουμε αγαπήσει όλοι. Έχει γίνει μέρος της κοινότητας μας. Την αφήνουμε και μένει στο διαμέρισμα, γιατί είναι πιο φθηνά από το ξενοδοχείο. Άλλωστε οι καλλιτέχνες δεν έρχονται εδώ για να γίνουν πλούσιοι, αλλά για να βγάλουν το μεροκάματο», δηλώνει σχετικά ο υπεύθυνος του θεάτρου.

Ένα ακόμη επεισόδιο στην ταραγμένη ζωή μιας γυναίκας που είναι ακόμη αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Μικ. Ακόμη και αν η μοναδική φορά που έχουν μιλήσει τα τελευταία 35 χρόνια ήταν όταν την πήρε να δει πως είναι μετά την μαστεκτομή που έκανε εξαιτίας καρκίνου του στήθους σε νοσοκομείο του Παρισίου το 2009.

Η σχέση τους κράτησε συνολικά 4 χρόνια, με την Μάριαν στο διάστημα αυτό να κάνει δυο απόπειρες αυτοκτονίας και να έχει και μια αποβολή.

Όλα αποτέλεσμα -κατά την ίδια- της περιβόητης αστυνομικής επιδρομής στο Readlands, το εξοχικό του Κιθ Ρίτσαρντς.

Τότε που οι αστυνομικοί άρχισαν να διαδίδουν ότι την βρήκαν γυμνή στο σαλόνι του σπιτιού, με ένα γούνινο χαλί στους ώμους. Το οποίο και άφησε να πέσει, λεγοντάς τους «Ψάξτε με» (σ.σ. Κάτι που αποδείχθηκε αλήθεια). Τότε που καταστράφηκε η φήμη της με την περιβόητη ιστορία του τι βρέθηκε να κάνει με μια σοκολάτα Mars (σ.σ. Κάτι που αποδείχθηκε ψέματα).

Τα επόμενα τριάντα χρόνια κύλισαν ανάμεσα σε αποτυχημένες σχέσεις και γάμους και ιστορίες για την εξάρτησή της από ηρωίνη και άλλα ναρκωτικά.

Η ίδια πάντως συνεχίζει να επιμένει πως «Θα μπορούσα να ήμουν μαζί με τον Μικ μέχρι σήμερα αν δεν είχε γίνει η επιδρομή. Αν και δεν μπορούσα να αντέξω να ζω στον κόσμο του. Πάντοτε ένοιωθα πως δεν ήμουν αρκετά καλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ