O καλύτερος πορτοφολάς στον κόσμο αποκαλύπτει πώς το κάνει [βίντεο]

Ενας 38χρονος αμερικανός πορτοφολάς, ο Απόλλο Ρόμπινς, φημίζεται ως ο καλύτερος «επαγγελματίας» στο είδος του. Μετά από χρόνια εξάσκησης και ...καρριέρας ο Ρόμπινς ανεβάζει τις δεξιότητές του στο θέατρο. Το περιοδικό New Yorker τον βρήκε και τον ρώτησε.

Ο εν λόγω πορτοφολάς μοιάζει περισσότερο με ταχυδακτυλουργό παρά με εγκληματία. Κάθε βράδυ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών του, στο Λος Αντζελες, κλέβει κυριολεκτικά τα πορτοφόλια, τα ρολόγια και τα κινητά όσων καλεί να συμμετάσχουν στο θέαμα.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό The New Yorker τον βιντεοσκόπησε και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο παρακολουθούμε τον καλύτερο επαγγελματία στον κόσμο να κάνει επίδειξη των δεξιοτήτων του. Στο βίντεο παρακολουθούμε τον Ρόμπινς να δείχνει το ταλέντο του στον συγγραγέα Ανταμ Γριν, ο οποίος συμμετέχει και παίρνει συνέντευξη στον διάσημο πορτοφολά εκ μέρους του αμερικανικού περιοδικού.

Καταρχήν ο συγγραφέας χάνει σε χρόνο ντε τε το κινητό του και η «κλοπή» γίνεται τόσο αριστοτεχνικά που ούτε οι θεατές παρατηρούν κάτι. Το ίδιο γίνεται στη συνέχεια και με το ρολόι του.

Ο Ρόμπινς εξηγεί στη συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ξεκουμπώσει ένα ρολόι και να το κλέψει σε χρόνο-ρεκόρ, όσο διαρκεί μια χειραψία. Ο πορτοφολάς εξηγεί ότι το μυστικό κρύβεται στο αν θα καταφέρεις να στρέψεις την προσοχή του θύματος σε άλλο σημείο από εκεί που θέλεις να δράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ