Γελάνε μαζί του-O έρωτας του Ντάνι Μπόιλ με τη Ροζάριο Ντόσον [εικόνες] - iefimerida.gr

Γελάνε μαζί του-O έρωτας του Ντάνι Μπόιλ με τη Ροζάριο Ντόσον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 23 χρόνια που τους χωρίζουν δεν επηρέασαν τον κεραυνοβόλο έρωτα που ένοιωσε η Ροζάριο Ντόσον όταν αντίκρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνι Μπόιλ. Ειδικά όταν αυτός της έδωσε τον ρόλο που προορίζονταν για την Σκάρλετ Γιόχανσον.

Χριστουγενιάτικες διακοπές στα Μπαρμπάντος αποφάσισε να κάνει το ζεύγος Ντάνι Μπόιλ-Ροζάριο Ντόσον που γνωρίστηκαν και αγαπήθηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Trance.

Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του 56χρονου σκηνοθέτη (σ.σ. Η πρώτη μετά το 127 ώρες του 2010) σχετικά με ένα υπεύθυνο πλειστηριασμών που μπλέκει με μια σπείρα εγκληματιών).

Η 36χρονη Ροζάριο, γνωστή στο ελληνικό κοινό από την συμμετοχή της στο Sin City και τον Αλέξανδρο, πήρε τον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Και μετά έκανε δεσμό με τον χωρισμένο σκηνοθέτη.

Αυτή την στιγμή το ζεύγος απολαμβάνει τον ερωτά του στα Μπαρμπάντος, με την εντυπωσιακή καλλονή (σ.σ. δεν είναι τυχαίο το πόσο την είχε καψουρευτεί ο Jay Z στην αρχή της καριέρας του) να κάνει τοπλες μπάνιο και να απολαμβάνει τις βουτιές της μαζί με τις φίλες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ