Το «πικάντικο» ατύχημα της Πάμελα Άντερσον [εικόνα] - iefimerida.gr

Το «πικάντικο» ατύχημα της Πάμελα Άντερσον [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να την πετάξουν έξω από το Dancing on Ice -ήδη από το πρώτο live- μίλησε η Πάμελα Άντερσον.

«Αισθάνομαι τόσο άσχημα για τον παρτενέρ μου. Σκόνταψα και έπεσαν τα στήθη μου έξω. Είναι κάτι που μου συμβαίνει συχνά στην ζωή μου. Το πρόβλημα είναι ότι η στιλίστρια δεν έσφιξε αρκετά τις τιράντες που τα συγκρατούσαν. Ίσως να έγινε επίτηδες». Αυτό δήλωσε η 46χρονη πρώην «ναυαγοσώστρια» στα πλαίσια τηλεοπτικής της εμφάνισης.

Το «πικάντικο» ατύχημα της Πάμελα Άντερσον [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Εκεί που επίσης ανακοίνωσε ότι «Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε reality show ξανά. Άλλωστε όλοι στο περιβάλλον μου είναι εναντιόν. Αλλά εγώ κάνω του κεφαλιού μου. Πλέον όμως αισθάνομαι ότι το συγκεκριμένο περιβάλλον δεν μου κάνει καλό. Σκέφτομαι να πάω στο Λας Βέγκας όπου κάθε χρόνο μου ζητάνε να κάνω το δικό μου show».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ