Ξαφνικό διαζύγιο Παναθηναϊκού με Ρότσα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» αποτελεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έπειτα από συνάντηση που είχε με τους διοικούντες της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, πληρώνοντας την κακή πορεία της ομάδας, αλλά και τη χρησιμοποίηση του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ στο τελευταίο παιχνίδι κατά του Λεβαδειακού.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ρότσα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έπειτα από σύντομη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Παναγόπουλο, και αποφάσισαν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα απομακρυνθεί από τη αγαπημένη του ομάδα καθώς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του επιστρέφοντας στην ομάδα κάτω των 20 στην Παιανία.

Το γυαλί είχε ραγίσει έπειτα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας και τις κάκιστες εμφανίσεις και η επιστροφή του Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ τον οποίο η διοίκηση θεωρούσε «κομμένο» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σημειωτέον ότι ο Γάλλος αμυντικός ευθύνεται με δύο τραγικές γκάφες για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα από τον Λεβαδειακό το Σάββατο.

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση προπονητή αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Συναντήθηκαν απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο αντιπρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παναγόπουλος με τον προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα και αποφάσισαν από κοινού ο κ. Ρότσα να επανέλθει στα αρχικά καθήκοντα του προπονητή της ομάδας κάτω των 20 ετών».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον κ. Ρότσα για τη βοήθεια που παρέσχε έως τώρα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα.

Το όνομα του νέου προπονητή θα ανακοινωθεί αύριο (8/1)».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ