Καμμένος: Παραπομπή σε προανακριτική Παπανδρέου και Παπαδήμου για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Καμμένος: Παραπομπή σε προανακριτική Παπανδρέου και Παπαδήμου για τη λίστα Λαγκάρντ

Καμένος: Παραπομπή σε προανακριτική Παπανδρέου και Παπαδήμου για τη λίστα Λαγκάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βασικό αντικείμενο τον καθορισμό της θέσης της κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο θέμα της προανακριτικής επιτροπής για τη «λίστα Λαγκάρντ», θα συνεδριάσει αύριο λίγο μετά τις 10 το πρωί στη Βουλή η ΚΟ του κόμματος υπό της προεδρία του προέδρου Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ από πηγές του κόμματος, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα προτείνουν την παραπομπή σε προανακριτική επιτροπή, των πρώην υπουργών Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου.

Πέραν τούτων, όμως, η κοινοβουλευτική ομάδα θα ασχοληθεί και με την πορεία προς το συνέδριο του Κινήματος, την επικύρωση της οργανωτικής επιτροπής των προσυνεδρίων και τη διαδικασία εκλογής επιτροπής του συνεδρίου.

Εξ άλλου, αύριο λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντηθεί στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην υφυπουργό Απασχόλησης Νίκο Νικολόπουλο και θα συζητήσουν την πρόταση των Αν.Ελλήνων για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Τέλος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την απόρριψη της τροπολογίας που προέβλεπε την μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, που κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Ο κ. Στουρνάρας συνεχίζει την ανάλγητη φορομπηχτική του πολιτική και καταδικάζει τον ελληνικό λαό στη φτώχεια, στο κρύο και στο σκοτάδι» είπε ο κ. Μαριάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ