Βαρύ το κατηγορητήριο για τους βιαστές-δολοφόνους της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας - iefimerida.gr

Βαρύ το κατηγορητήριο για τους βιαστές-δολοφόνους της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας

Βαρύ το κατηγορητήριο για τους βιαστές-δολοφόνους της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκαν τη Δευτέρα οι πέντε βιαστές-δολοφόνοι της άτυχης 23χρονης φοιτήτριας κατά των οποίων απαγγέλθηκαν και επισήμως κατηγορίες για φόνο, απαγωγή και βιασμό.

Η δικαστής, Ναμρίτα Αγκαρουάλ δήλωσε στους δημοσιογράφους «Το κατηγορητήριο ανακοινώθηκε στους κατηγορουμένους και η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου», ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης είχε διατάξει την εκκένωση της αίθουσας εξαιτίας των ασφυκτικών συνθηκών που είχαν δημιουργηθεί από τους συγκεντρωμένους.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια με πολλές κλούβες της αστυνομίας να φυλάσσουν το συγκρότημα των δικαστηρίων για να αποφευχθούν οι ακρότητες, ενώ δικηγόροι που βρέθηκαν στο χώρο γιούχαραν το συνάδελφό τους που προσφέρθηκε να εκπροσωπήσει τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με έναν εισαγγελέα, δύο από τους κατηγορουμένους κατέθεσαν στοιχεία κατά των συγκατηγορούμενών τους με στόχο να μπουν σε καθεστώς πληροφοριοδότη και να τους επιβληθούν ελαφρύτερες ποινές.

Ο έκτος κατηγορούμενος είναι 17 ετών και δικαστεί ξεχωριστά σε δικαστήριο ανηλίκων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ