H Bιρμανία σε σοκ: βγήκε το πρώτο αισθησιακό περιοδικό - iefimerida.gr

H Bιρμανία σε σοκ: βγήκε το πρώτο αισθησιακό περιοδικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το περιοδικό Hyno μιλάει στους Βιρμανούς για σεξ και αισθησιακότητα, μια καινοτομία που δημιουργεί πρωτοφανή πολεμική σε μια χώρα που είναι ακόμη πολύ συντηρητική.

Ωραία κορίτσια τολμούν να δείξουν έναν γυμνό ώμο ή ένα διακριτικό ντεκολτέ. Αλλες, πολύ ντυμένες, προσπαθούν να ποζάρουν αισθησιακά και υπόσχονται να αποκαλύψουν τα «μυστικά της κρεβατοκάμαρας». Πρόκειται για το πρώτο «αισθησιακό» περιοδικό στην ιστορία της Βιρμανίας και φέρνει τα πάνω κάτω σε μια κοινωνία που παραμένει άκρως συντηρητική για τα θέματα αυτά.

Το περιοδικό βρίσκεται στα περίπτερα από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μαθαίνει τα πρώτα βήματα σε νέους και νέους που ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο με τα «αισθησιακά» φωτορεπορτάζ. Η πώλησή του απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Ο αρχισυντάκτης του Ko Oo Swe δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι σπάει ένα ταμπού. «Τα θέματα γύρω από το σεξ είναι μυστικά στη Βιρμανία. Η κοινωνία τα συζητά αλλά η σεξουαλική εκπαίδευση είναι ανύπαρκτη» δηλώνει.

Στη χώρα πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος που άρει την απαγόρευση έκδοσης τέτοιων περιοδικών και το Hyno, παρά το γεγονός ότι πωλείται προς 3 δολάρια, σε μια από τις φτωχότερες χώρες του πλανήτη, κάνει ήδη ρεκόρ πωλήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ