Ψέμματα και κρατικά μυστικά για την υγεία της Χίλαρυ Κλίντον - iefimerida.gr

Ψέμματα και κρατικά μυστικά για την υγεία της Χίλαρυ Κλίντον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον, η οποία απέχει από τα καθήκοντά της από τις 7 Δεκεμβρίου, θα επιστρέψει κανονικά στο υπουργείο τους, ανακοίνωσε χθες το γραφείο της, μετά από εβδομάδες ψεύτικων ανακοινώσεων για την κατάσταση της υγείας της.

Η Χίλαρυ Κλίντον βγήκε από το νοσοκομείο την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου ενώ έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται αμέσως αν εμφανιστεί δημόσια και θα συμμετέχει σε συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών.

Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδιδε τακτικές ανακοινώσεις αυτές τις τρεις εβδομάδες για την υγεία της υπουργού Εξωτερικών αλλά χωρίς να διαλύσει τις υποψίες που κυκλοφορούν στα αμερικανικά ΜΜΕ αλλά και σε κύκλους των Ρεπουμπλικανών βουλευτών για την πραγματική κατάσταση της υγείας της Χίλαρυ Κλίντον. Στις 9 Δεκεμβρίου εξεδόθη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η κ. Κλίντον έπασχε από «εντερικό ιό» ο οποίος την υποχρέωνε να αναβάλει την περιοδεία της στην Βόρεια Αφρική.

Μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Δεκεμβρίου οι γιατροί της Χίλαρυ Κλίντον είχαν αποκαλύψει ένα «αιμάτωμα στον εγκέφαλο» το οποίο προκλήθηκε από «λιποθυμία εξαιτίας αφυδάτωσης»! Οι γιατροί είχαν συμβουλεύσει την αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών να διακόψει για ένα διάστημα τις μετακινήσεις με αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ