Πρόεδρος ΔΕΗ: Κάναμε πάνω από 700.000 διακανονισμούς - διευκολύνσεις - iefimerida.gr

Πρόεδρος ΔΕΗ: Κάναμε πάνω από 700.000 διακανονισμούς - διευκολύνσεις

Πάνω από 700.000 διακανονισμούς - διευκολύνσεις σε πελάτες έκανε η ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οικονομική δυσπραγία στην οποία βρίσκονται χιλιάδες καταναλωτές της ΔΕΗ αποτυπώνεται στη απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος της επιχείρησης στο Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου για το ύψος των διακανονισμών σε λογαριασμούς ρεύματος.

Με βάση την απάντηση που έφτασε στη βουλή η ΔΕΗ έκανε περισσότερους από 700.000 διακανονισμούς για τη διευκόλυνση των πελατών της που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 2011 η ΔΕΗ έκανε περισσότερους από 400.000 διακανονισμούς ενώ κατά το 2012 ο αριθμός των διακανονισμών είναι σημαντικά μεγαλύτερος και οι εκτιμήσεις είναι πως ξεπερνούν τους 700.000.

Την ίδια ώρα ο κ. Ζερβός σε άλλο έγγραφό του αναφέρει ότι για τη διαφημιστική πολιτική της ΔΕΗ με απόφαση του ΔΣ που ελήφθη τον περασμένο Αύγουστο, ορίστηκε ότι η επιχείρηση θα ξοδέψει το ποσό των 3.000.000 ευρώ κατ΄ανώτατο όριο για 12 μήνες και ότι αυτό το πόσο αντιστοιχεί στο 0,054% επί του κύκλου εργασιών της ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ