«Όλα τα χρήματα που έβγαλα πήγαν σε νοσοκομεία και μνήματα», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα κωμικός - iefimerida.gr

«Όλα τα χρήματα που έβγαλα πήγαν σε νοσοκομεία και μνήματα», δηλώνει γνωστή Ελληνίδα κωμικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κακή οικονομική της κατάσταση μίλησε -μεταξύ άλλων- η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν είμαι καθόλου καλά οικονομικά. Όλα τα χρήματα που έβγαλα δαπανήθηκαν στα νοσοκομεία, για τη μάνα και τον πατέρα μου. Επίσης, στο νεκροταφείο της Ν. Σμύρνης για δύο μνήματα. Εκεί τελειώσανε (...) Αυτό που θέλω είναι να μπορώ να ξοφλήσω τα χρέη μου. Τι να σου πω; Η μαμά και ο μπαμπάς μου; Αυτοί θα μου λείπουν πάντα. Μου λείπουν οι καλές οικονομικές απολαβές. Να μπορώ να ζήσω από τη δουλειά μου. Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να συμβεί αυτό». Αυτό δήλωσε η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν έχει ζήσει την ζωή που ήθελε «Όχι. Δεν είμαι καθόλου χορτάτη. Άμα μου πουν ότι θα ψοφήσω αύριο, θα με κόψει κρύος ιδρώτας. Νομίζω ότι είναι μπροστά τα καλύτερά μου χρόνια. Τα πιο δημιουργικά μου χρόνια είναι τώρα. Δεν είναι αισιοδοξία, είναι αγωνία για επιβίωση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ