Όλα όσα έγιναν στο live του Dancing-Βαθμολογία και η δραματική αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Όλα όσα έγιναν στο live του Dancing-Βαθμολογία και η δραματική αποχώρηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εορταστικό ήταν το κλίμα στο πρώτο live του Dancing with the stars για τον νέο χρόνο. Για όλους πέρα από την Βάσια Τριφύλη, η οποία ήταν και εκείνη που τελικά αποχώρησε.

Πρώτη στη σκηνή του Dancing with the stars ανέβηκε η Κέλλυ Κελεκίδου που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της (και ανταμείφθηκε βαθμολογικά για αυτό), έχοντας στο κοινό τον συζυγό της Νίκο Κουρκούλη. Ενώ εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που πήρε και πάλι την πρώτη θέση.

Αναπάντεχα καλή ήταν η Έλενα Παπαβασιλεόυ που, παρά τον σοβαρό τραυματισμό της, χόρεψε ένα εντυπωσιακό αργεντίνικο τάγκο. Ενώ θετικές ήταν και οι κριτικές για την Λάουρα Νάργες που πήρε -από την Κάτια Δανδουλάκη- το πρώτο της 9άρι απο το ξεκίνημα του παιχινιδιού.

Οι εναπομείναντες άντρες διαγωνιζόμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, με την κριτική επιτροπη να ζητάει «πιο στοιβαρά πατήματα» από τον Σπύρο Σούλη και «να λυθεί και να ακολουθεί τον ρυθμό» από τον Νίκο Αναδιώτη. Ενώ χαρακτήρισαν την εμφάνιση του Ηλία Βρεττού ως «αδύναμη» και μια «άτυχη στιγμή» (παρόλο που ο τραγουδιστής έκανε προπόνηση παραμονή πρωτοχρονιάς και πρωτοχρονιά).

Η τελική βαθμολογική κατάταξη είχε ως εξής: Ντορέττα Παπαδημητρίου (46 βαθμούς), Κέλυ Κελεκίδου (42 βαθμούς), Έλενα Παπαβασιλείου (42 βαθμούς), Ηλίας Βρεττός (42 βαθμούς), Λάουρα Νάργες (41 βαθμούς), Σπύρος Σούλης (40 βαθμούς), Νίκος Αναδιώτης (40 βαθμούς), Βάσια Τριφύλλη (35 βαθμούς).

Ενώ για την παραμονή τους βρέθηκαν να «παλεύουν» η Λάουρα Νάργες (για 2η συνεχόμενη εβδομάδα) με την Βάσια Τριφύλλη, η οποία ήταν και αυτή που τελικά αποχώρησε.

Η αγαπημένη ηθοποιός ευχαρίστησε την επιτροπή και ζήτησε να μην χορέψει για δεύτερη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ