Οι Ντένβερ Νάγκετς «άλωσαν» την έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ντένβερ Νάγκετς «άλωσαν» την έδρα των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι Λος Αντζελες Λέικερς αυτή την φορά από τους Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού με 112-105.

Ο διεθνής σέντερ είχε επτά πόντους, επτά ριμπάουντ και μία τάπα σε 27:48 λεπτά συμμετοχής, ενώ κορυφαίος για τους Νάγκετς ήταν ο Τάι Λόσον με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους «λιμνάνθρωπους» ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 29 πόντους, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στα ριμπάουντ με 26.

Οι πρωταθλητές ΝΒΑ Μαϊάμι Χιτ είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς τους οποίους διέλυσαν με 99-71, ενώ οι Μέμφις Γκρίζλις πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Φίνιξ Σανς με 92-81. Οι Σάρλοτ Μπόμπκατς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στην παράταση επί των Πίστονς στο Ντιτρόιτ με 108-101, ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ νίκησαν εύκολα τους Ράπτορς στο Τορόντο με 104-92.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ