Εκτός από διαβατήριο οι Ρώσοι δώρισαν στον Ντεπαρτιέ και δύο... γάτες - iefimerida.gr

Εκτός από διαβατήριο οι Ρώσοι δώρισαν στον Ντεπαρτιέ και δύο... γάτες

Εκτός από διαβατήριο οι Ρώσοι δώρισαν στον Ντεπαρτιέ και δύο... γάτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ επισκέφθηκε την Κυριακή την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Μορδοβίας, Σαράνσκ για να γιορτάσει τα Xριστούγεννα με τους ορθόδοξους της Ρωσίας, λίγες ώρες αφότου παρέλαβε το νέο του, διαβατήριο από τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της ρωσικής πόλης ο Ντεπαρντιέ κούναγε το νέο του διαβατήριο μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Οι κάτοικοι της περιοχής έστησαν ολόκληρη τελετή υποδοχής για τον διάσημο ηθοποιό. Συγκεκριμένα, τοπικοί αξιωματούχοι και γυναίκες ντυμένες με την παραδοσιακή ρωσική φορεσιά τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ενώ του πρόσφεραν ψωμί και τοπικά γλυκίσματα. Μάλιστα, δύο κάτοικοι της πόλης του έκαναν δώρο δύο γατάκια, ενώ ο κυβερνήτης της πόλης του πρότεινε να εγκατασταθεί στην Μορδοβία.

Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ συναντήθηκε το Σάββατο με τον ρώσο πρόεδρο ο οποίος του παρέδωσε το νέο του διαβατήριο ύστερα από την απόφαση του ηθοποιού να ζητήσει την ρωσική υπηκοότητα και να φύγει από την πατρίδα του Γαλλία για να γλιτώσει την επιβολή φόρου 75% στα εισοδήματα άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ