Η τσίτσιδη φωτογραφία της φίλης του που είδε πριν τον τελικό των 100 μ. ο Μπολτ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η τσίτσιδη φωτογραφία της φίλης του που είδε πριν τον τελικό των 100 μ. ο Μπολτ [εικόνα]

Η τσίτσιδη φωτογραφία της φίλης του που έλαβε πριν τον τελικό των 100 μ. ο Μπολτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τσίτσιδη φωτογραφία που έστειλε στον Γιουσεΐν Μπολτ η τότε φίλη του Μέγκαν Εντουαρντ, για να τον... ενθαρρύνει, λίγο πριν τον πρώτο του τελικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του περασμένο καλοκαιριού, δημοσιεύει βρετανική εφημερίδα.

Οπως αποκαλύπτει η Sun, που δημοσιεύει και τη φωτογραφία, ο Γιουσεΐν Μπολτ, έτρεχε έχοντας στο μυαλό του ότι στη γραμμή του τερματισμού τον περιμένει... η τσίτσιδη φίλη του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Μέγκαν Εντουαρντ, είχε στείλει στον Μπολτ την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντάς του: «Να σκέφτεσαι τα οπίσθιά μου στη γραμμή του τερματισμού».

Η απάντηση του Τζαμαϊκανού ήταν «αυτό μπορώ να το κάνω». Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Sun, όταν η Εντουαρντ του έστειλε ένα ακόμη μήνυμα, για τα συγχαρητήρια αυτή τη φορά, ο Γιουσεΐν Μπολτ της απάντησε: «Σκεφτόμουν τα οπίσθιά σου».

Στον επόμενο τελικό, ο Μπολτ δεν έλαβε αντίστοιχο δώρο από τη φίλη του. Ετσι,σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο σπίντερ, λίγο πριν τον τρίτο του τελικό, αυτόν των 4Χ100, πήρε μόνος του πρωτοβουλία και της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Χρειάζομαι μια ακόμη φωτογραφία που θα με κάνει να σπάσω το παγκόσμιο ρεκόρ».

Η Μέγκαν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σπρίντερ και έτσι ο Μπολτ κέρδισε και το τρίτο του χρυσό στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ