«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες]

«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που δείχνουν τον τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει ένα... ύποπτο τσιγάρο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ ο 18χρονος τραγουδιστής φαίνεται να κρατά ένα «περίεργο» στριφτό τσιγάρο, πιθανότατα μαριχουάνας και να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν στις 2 Ιανουαρίου μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Καλιφόρνια, όπου ο Τζάστιν Μπίμπερ διασκέδαζε παρέα με φίλους του.

Μια ημέρα νωρίτερα, όπως σημειώνει και το TMZ, ο παπαράτσι Κρις Γκουέρα είχε βρει τραγικό θάνατο, όταν στην προσπάθειά του να φωτογραφήσει τον 18χρονο τραγουδιστή που οδηγούσε τη λευκή Ferrari του, χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Λίγο πριν ξεψυχήσει ο παπαράτσι, είχε υποστηρίξει πως είχε δει τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει χασίς μέσω στο όχημα.

«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Συνέλαβαν» τον Τζάστιν Μπίμπερ να καπνίζει μαριχουάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ