Απίστευτο! Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου έφυγε στη μέση της τελετής των Θεοφανείων - iefimerida.gr

Απίστευτο! Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου έφυγε στη μέση της τελετής των Θεοφανείων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους επίσημοι και πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί το πρωί στο λιμάνι της Ναυπάκτου για να παρακολουθήσουν την τελετή αγιασμού των υδάτων.

Ο Μητροπολίτη Ιερόθεος, αποχώρησε από την τελετή καθώς ο άνδρας που έπιασε τον σταυρό του ήταν ανεπιθύμητος !

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, ο άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.

Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό!

Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει «ντροπή σου» στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί ρομά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ