Νέα ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό-Συνεχίζεται ο κατήφορος της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Νέα ήττα σοκ για τον Παναθηναϊκό-Συνεχίζεται ο κατήφορος της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας από τον Λεβαδιακό με σκόρ 2-1 συνεχίζοντας τις κακές του εμφανίσεις ενώ η ΑΕΚ έχασε στην Τρίπολη από την τοπική ομάδα με 3-1 , μια ήττα που την καθηλώνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» αν και προηγείθηκαν νωρίς με γκόλ του Τοτσέ κατάφεραν να χάσουν μετά από δύο τραγικά λάθη του κεντρικού τους αμυντικού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος χάρισε και τα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ούτε στην Τρίπολη αν και για περίπου μισή ώρα έδειχνε μία άλλη ομάδα από εκείνη που ολοκλήρωσε αποκαρδιωτικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Σκόραρε, απειλούσε, δεν κινδύνευε, όμως τρία «παιδικά» γκολ και η αδυναμία να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή έφεραν την ήττα με 3-1 και έτσι την διατηρησαν μετά από 16 αγωνιστικές στον πάτο της βαθμολογίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ