Αντίο και επισήμως στον Παναθηναϊκό από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ [εικόνα] - iefimerida.gr

Αντίο και επισήμως στον Παναθηναϊκό από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του στα αγγλικά και γραμμένη σε πρώτο πληθυντικό ο πρίγκιπας Φεϊζάλ επισφράγισε το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση του «τριφυλλιού» και την οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την αγορά της ομάδας.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας εστιάζει στην άρνηση της ΠΑΕ να δεχθεί το αίτημα για παράταση δύο εργάσιμων ημερών για να καταθέσει τα χρήματα «κάτι που είναι αναμενόμενο για επιχειρηματικές συμφωνίες τέτοιου μεγέθους» όπως τονίζει.

Προσθέτει ακόμη ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα ακούσει με «στωικότητα» και θα αντιμετωπίσει «με χαλαρή διάθεση» τις απειλές για νομικές ενέργειες από την πλευρά της διοίκησης του Παναθηναϊκού και εύχεται εκείνο που απέρριψαν την πρότασή του να «σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθεί σύντομα μια λύση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Υπεβλήθη μια πολύ περιεκτική και απόλυτα εγγυημένη πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία προς μεγάλη μας έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε μια διαδικασίας Αυξήσεως Μετοχικού Κεφαλαίου, όπου οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήθηκε και πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ ειλικρινών προσπαθειών από την πλευρά μας να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία, ζητώντας τελικά πίστωση χρόνου δύο μόλις εργάσιμων ημέρων. Κάτι που είναι αναμενόμενο για επιχειρηματικές συμφωνίες τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς ο Σύλλογος, αποκαλύπτοντας την πραγματική του διάθεση, απέρριψε το αίτημα αυτό, κλείνοντας έτσι αυτή τη φάση της συμμετοχής μας.

Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο θα μπορούσε να καλύφθεί οικονομικά και εφαρμοστεί.

Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν, να είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα με τον τρόπο που της αξίζει.

Όσον αφορά τις απειλές για νομικές ενέργειες εναντίον μας, τις ακούμε με με στωικότητα και τις αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση!!

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να δώσουμε χαρά σε εκατομμύρια οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πάνω και πέρα από τη δύναμη της θέλησης μας.

Ελπίζουμε ειλικρινά ότι δεν θα γίνουμε αναγκαίοι στην προσπάθεια της σημερινής διοίκησης και ότι θα βρουν τις λύσεις που χρειάζεται ο σύλλογος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες και κάτω υπό αντίξοες συνθήκες.

Ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ Μπιν Αμπντουλαζίζ Μπιν Νασσερ Μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ.»

H ανακοίνωση του πρίγκιπα στα αγγλικά:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ