Τη Δευτέρα αποφασίζεται η παραπομπή του Άκη - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα αποφασίζεται η παραπομπή του Άκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπήκαν οι διαδικασίες της προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει σε παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν πως διαπιστώθηκαν ισχυρές ενδείξεις για παράνομες του Άκη Τσοχατζόπουλoυ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να καταθέσουν κοινό πόρισμα, αφού η ΝΔ συμφωνεί πως τα μέλη του ΚΥΣΕΑ εκείνης της εποχής δεν φέρουν καμία ευθύνη για την υπογραφή της σύμβασης.

Βασική ένδειξη πάνω στην οποία θα στηριχθεί το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ θα είναι τα τρία εμβάσματα που κατέληξαν στα ταμεία της Torcasso από λογαριασμό της Morgan Stanley Ελβετίας και στην συνέχεια αγοράστηκαν ακίνητα μεταξύ των οποίων και αυτό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενώ ΚΚΕ σκέφτεται να εντάξει στο πόρισμα και το αδίκημα της απιστίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ