Ερωτας και πίτσα στις φυλακές - iefimerida.gr

Ερωτας και πίτσα στις φυλακές

Ερωτας και πίτσα στις φυλακές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές αλλαγές έρχονται στις φυλακές με το νέο Σωφρονιστικό Κώδικα, αφού σε μία προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες κράτησης και να αποκτήσουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο οι χρεοφειλέτες και οι υπίδικοι θα μπορούν να συναντούν συζύγους και ερωτικούς συντρόφους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Όπως αναφέρει και τοΕθνος της Κυριακής οι έγκλειστοι θα μπορούν να επιλέγουν και το φαγητό που επιθυμούν να έχουν και θα τους το κάνουν «ντελίβερι» οι δικοί τους.

Ωστόσο αν και θα εξακολουθήσει να ισχύει η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων, θα επιτρέπεται στους κρατούμενους να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο εξόδου από τη φυλακή με τους κρατούμενους να φορούν το ειδικό βραχιολάκι εντοπισμού, ώστε οι αρχές να μπορούν ανά πάσα στιγμή να τους βρουν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ