Οταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστούκισε την Κύπρια Αστυνομικό [βίντεο]

Eνα βίντεο ντοκουμέντο για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστούκισε μια Αστυνομικό επειδή της είπαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας, προέβαλε Κυπριακό κανάλι.

Συγκεκριμένα η τηλεόραση του «Sigma» προέβαλε το βράδυ της Πέμπτης το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα το χαστούκι που έδωσε η πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο (η κυρία με το ροζ ταγέρ) στην Αστυνομικό.

Η πρέσβειρα ήθελε να περάσει μαζί με τους συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναχωρήσεων και της υποδείχθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφάλειας.

Η πρέσβειρα αντέδρασε και μάλιστα παρενέβη ένας εκ των συνοδών της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μικροεπεισόδια με την Αστυνομία. Η πρέσβειρα φαίνεται να επιμένει να προχωρήσει στην αίθουσα αναχωρήσεων. Η γυναίκα αστυνομικός τής υποδεικνύει εκ νέου ότι δεν μπορεί να περάσει και εκεί τη χαστουκίζει στο πρόσωπο. Τότε επεμβαίνουν οι αστυνομικοί και την απομακρύνουν, ενώ η ίδια συνεχίζει να φωνάζει και να αντιδρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ