Τον έδεσαν στην καρέκλα του αεροπλάνου γιατί ήταν μεθυσμένος [εικόνα] - iefimerida.gr

Τον έδεσαν στην καρέκλα του αεροπλάνου γιατί ήταν μεθυσμένος [εικόνα]

Τον έδεσαν στην καρέκλα του αεροπλάνου γιατί ήταν μεθυσμένος [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας επιβάτης πτήσης από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη δεν κρατήθηκε και ήπιε όλα τα ποτά που αγόρασε από τα duty free με αποτέλεσμα να κάνει το αεροπλάνο άνω κάτω, να προσπαθήσει να στραγγαλίσει τη διπλανή του και να αναγκάσει τους υπόλοιπους επιβάτες να τον κολλήσουν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του.

Τη φωτογραφία τη τράβηξε ένας συνεπιβάτης του όταν πλέον είχε αποκατασταθεί η τάξη στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τους επιβάτες ο εν λόγω επιβάτης έγινε «κόκκαλο» περίπου δύο ώρες πριν φθάσει η πτήση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και άρχισε να φωνάζει ότι το αεροπλάνο θα πέσει, έφτυσε τους συνεπιβάτες του και προσπάθησε να στραγγαλίσει την γυναίκα που καθόταν στη διπλανή θέση.

Οι υπόλοιποι επιβάτες δεν άντεξαν και αφού τον ακινητοποίησαν, τον κόλλησαν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του και τον φίμωσαν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη όπου τον παρέλαβε η Αστυνομία.

Τον έδεσαν στην καρέκλα του αεροπλάνου γιατί ήταν μεθυσμένος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για διαπιστωθεί πόσο είχε... μπεκρουλιάσει, ωστόσο, η αστυνομία δεν απηύθυνε κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ