Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Ρουβάς και η Ζυγούλη - iefimerida.gr

Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Ρουβάς και η Ζυγούλη

Ποιο όνομα θα δώσουν στην κόρη τους ο Ρουβάς και η Ζυγούλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα που θα δώσουν στο τρίτο τους παιδί ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οπως λοιπόν αποκάλυψαν στην εκπομπή, στη μικρή θα δοθεί το όνομα «Αριάδνη». Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν ακόμη δύο παιδιά των οποίων, επίσης, τα ονόματα ξεκινούν από Α. Η πρώτη τους κόρη ονομάζεται Αναστασία και ο γιος τους Αλέξανδρος.

Παράλληλα, ο γυναικολόγος της Κάτιας Ζυγούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μίλησε τόσο για τη διαδικασία του τοκετού, όσο και για το νέο μέλος της οικογένειας Ρουβά.

«Ο Σάκης ήταν στον προθάλαμο του χειρουργείου, καθώς μέσα δεν μπορούσε να βρίσκεται (σ.σ.: το μωρό γεννήθηκε με καισαρική)», ενώ σχετικά με το σε ποιον μοιάζει το μωρό ανέφερε: «Η μικρή είναι μια κούκλα, τροφαντή! Δεν μπορεί να πει κανείς σε ποιον μοιάζει, μετά τις τρεις τέσσερις πρώτες ημέρες θα αρχίσει να διαμορφώνει φυσιογνωμία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ