Μετά τον Ιερώνυμο και ο μητροπολίτης Γλυφάδας στο κελί του Λαυρεντιάδη - iefimerida.gr

Μετά τον Ιερώνυμο και ο μητροπολίτης Γλυφάδας στο κελί του Λαυρεντιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ανήμερα των Χριστουγέννων, στον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στο Κορυδαλλό είχε προκαλέσει αίσθηση και ποικίλα σχόλια, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος εκπρόσωπος της Εκκλησίας που βρέθηκε στο κελί του προφυλακισμένου επιχειρηματία.

Μπορεί την περσινή χρονιά να είχαν παρελάσει Μητροπολίτες, ιεροί και μοναχοί για συμπαρασταθούν στον ηγούμενο Εφραίμ, ωστόσο, για δεύτερη φορά η VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού δέχεται εκπροσώπους της Εκκλησίας αυτή τη φορά για χάρη του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Σύμφωνα με το ierovima.gr, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς βρέθηκε στις φυλακές ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος για να επισκεφθεί τον επιχειρηματία.

Ο Μητροπολίτης Παύλος θεώρησε καθήκον του να επισκεφθεί τον κ.Λαυρεντιάδη, ο οποίος είναι κάτοικος Βάρης και Πανοράματος Βούλας.

Εξέφρασε στον προφυλακισμένο για το σκάνδαλο της Proton Bank τη συμπαράστασή του και πριν αποχωρήσει συνομίλησε με άλλους κρατουμένους, αλλά και με σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ