Καταδικάστηκε παιδόφιλος που ζούσε σε ντουλάπι κουζίνας του σχολείου όπου δούλευε - iefimerida.gr

Καταδικάστηκε παιδόφιλος που ζούσε σε ντουλάπι κουζίνας του σχολείου όπου δούλευε

Ο παιδόφιλος ο οποίος ζούσε σε ντουλάπι κουζίνας του σχολείου όπου δούλευε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από 4.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας βρήκαν οι Αστυνομικές Αρχές της Αγγλίας στο laptop του 41χρονου επιστάτη σχολείου του Νόργουιτς,Γκάβιν Κλαρκ, ο οποίος όχι απλά βρισκόταν στον ίδιο χώρα με τα παιδιά καθημερινά, αλλά είχε μετατρέψει σε σπίτι του και το... ντουλάπι της κουζίνας του σχολείου.

Ο Γκάβιν Κλαρκ βρισκόταν καθημερινά ανάμεσα στα 369 παιδιά του σχολείου, ενώ πέρναγε και τις νύχτες του σε αυτό, καθώς μετά το διαζύγιό του την περασμένη Ανοικη είχε μετατρέψει σε σπίτι του ένα ντουλάπι της κουζίνας του σχολείου.

Ο 41χρονος, τώρα, θα μεταφερθεί από το σχολείο στη... φυλακή, όπου θα μείνει για ένα χρόνο, καθώς κρίθηκε ένοχος για την κατοχή του υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ για πέντε ακόμα χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση, με απαγόρευση χρήσης του Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ