Mετά τον Ντεπαρντιέ και η Μπριζίτ Μπαρντό θέλει να φύγει στη Ρωσία [επιστολή] - iefimerida.gr

Mετά τον Ντεπαρντιέ και η Μπριζίτ Μπαρντό θέλει να φύγει στη Ρωσία [επιστολή]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλες διαστάσεις κινδυνεύει να πάρει το θέμα της εθελούσιας εξορίας των γάλλων σταρ προς τη Ρωσία αφού μετά τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ που εξασφάλισε ρωσικό διαβατήριο ώστε να φοροδιαφεύγει τώρα και η Μπριζίτ Μπαρντό θέλει να τον ακολουθήσει για λόγους ...φιλοζωικούς.

Η γαλλίδα ηθοποιός-σύμβολο έστειλε την περασμένη Τετάρτη 2 Ιανουαρίου επιστολή στον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ για να τον ευαισθητοποιήσει για την τύχη δύο ελεφάντων και προειδοποιεί ότι θα ζητήσει τη ρωσική υπηκοότητα.

Ο γάλλος πρόεδρος δεν έδωσε συνέχεια στη γαλλίδα ηθοποιό σε αντίθεση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος έχει συγκινήσει την Μπαρντό με τα φιλοζωικά του αισθήματα. Πριν από ένα χρόνο η διάσημη ηθοποιός είχε ευχαριστήσει δημόσια τον ρώσο πρόεδρο ο οποίος είχε εισακούσει την έκκλησή της να κλείσει τα ρωσικά σύνορα στο εμπόριο δέρματος φώκιας από τον Καναδά.

Η Μπριζίτ Μπαρντό στήριξε πρόσφατα τον Ντεπαρντιέ στην κόντρα του με την ηγεσία της Γαλλίας και τον είχε χαρακτηρίσει «εξαίρετο ηθοποιό ο οποίος εκπροσωπεί επάξια τη Γαλλία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ