Στον Μανιτάκη ο Βενιζέλος για τη διαθεσιμότητα - iefimerida.gr

Στον Μανιτάκη ο Βενιζέλος για τη διαθεσιμότητα

Στον Μανιτάκη ο Βενιζέλος για τη διαθεσιμότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Δευτέρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μεταβεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να συναντηθεί με τον υπουργό Αντώνη Μανιτάκη και να τον ενημερώσει για τα θέματα της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων και των οργανισμών των υπουργείων.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί στις 1:30 το μεσημέρι και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα συνοδεύουν οι Γιώργος Ντόλιος, Παναγιώτης Ρήγας και Γιάννης Μανιάτης.

Υπενθυμίζεται πως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν δηλώσει πως η μετακίνηση των υπό καθεστώς διαθεσιμότητας υπαλλήλων στις νέες τους υπηρεσίες, πρέπει να γίνει πλήρως αντικειμενικά και με αδιάβλητο τρόπο. «Να συνδυαστούν οι πραγματικές ανάγκες του δημοσίου, με την διασφάλιση της απασχόλησης και την αξιοποίηση των μετακινούμενων υπαλλήλων λαμβανομένων υπόψιν των βιοτικών τους συμφερόντων», είχαν πει οι κύριοι Ντόλιος και Ρήγας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ