Άραβας πλήρωσε 75.000 ευρώ για μια νύχτα με Πάμελα Άντερσον και Λίντσεϊ Λόχαν - iefimerida.gr

Άραβας πλήρωσε 75.000 ευρώ για μια νύχτα με Πάμελα Άντερσον και Λίντσεϊ Λόχαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες που ήθελαν την Λίντσεϊ Λόχαν να βρίσκεται στο Λονδίνο για να συμμετέχει στο Celebrity Big Brother διάψευσε η μητέρα της. Το κορίτσι απλά ήταν καλεσμένη -επί πληρωμή- σε ένα πάρτι.

75.000 ευρώ ήταν το ποσό που έβαλε στην τσέπη η -στα πρόθυρα της χρεοκοπίας- Λόχαν προκειμένου να ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στο Λονδίνο, να μείνει δωρεάν στο πολυτελές ξενοδοχείο Dorchester και να ξοδέψει (εκείνη και η μητέρα της, που ήταν επίσης μαζί) και ότι θέλει για ψώνια από το γεννάιο «χαρτζιλίκι» που της διατέθηκε.

Μοναδική της υποχρέωση να περάσει μερικές ώρες μαζί με τον 30χρονο πρίγκιπα Αζίμ, γιο του σουλτάνου του Μπρούνει και γνωστό για τα πολυτελή πάρτι που διοργανώνει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Πάντα με παρουσία επώνυμων οι οποίοι και πληρώνονται αδρά για τον κόπο τους.

Στο συγκεκριμένο event το παρών έδωσε επίσης η Πάμελα Άντερσον (η οποία πήρε 75.000$) και ο Λάινελ Ρίτσι που κλήθηκε να τραγουδήσει έναντι 192.000 ευρώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο πρίγκιπας μας «απογόητευσε» λίγο αυτή την φορά, καθώς το πάρτι που έκανε τον περασμένο Ιούνιο στο ίδιο ξενοδοχείο (με αφορμή τα 30α γενέθλιά του) ήταν απείρως πιο «κοσμοπολίτικο» αφού ανάμεσα στους -επί πληρωμή- καλεσμένους ήταν η Μαράια Κάρεϊ, η Φέι Ντάναγουει, ο Τσέις Κρόφορντ του Gossip Girl, η Μαρίσα Τομέι, η Ράκελ Γουέλς, η Λία Μισέλ του Glee και η Ντιόν Γουόργουικ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λόχαν πιάστηκε και πάλι κορόιδο, καθώς η Μαράια Κάρεϊ, η αγαπημένη καλλιτέχνης του πρίγκιπα, όχι μόνο πληρώνεται το πενταπλάσιο για τις δικές της εμφανίσεις στα πάρτι του, αλλά πήρε και δώρο (το 2006) ένα περιδέραιο από πλατίνα και διαμάντια αξίας 5,4 εκ. δολαρίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ