Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες]

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή της στην έκθεση του Ντιτρόιτ, η Bentley μας δίνει μία πρώτη γεύση από τη νέα της υπερπολυτελή GT Speed Convertible που, όπως υποστηρίζει, είναι το ταχύτερο τετραθέσιο κάμπριο που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Η GT Convertible έχει τον 6λιτρο W12 κινητήρα της απλής GT, με μία μικρή διαφορά: Διαθέτοντας διπλό τούρμπο, εν τέλει η Convertible αποδίδει 50 ίππους περισσότερους από την GT.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, το νέο της μοντέλο πιάνει τα 0 - 100 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 325 χλμ/ώρα, αποδόσεις ισάξιες με ένα υπερ-αυτοκίνητο. Επιπροσθέτως διαθέτει 8άρι αυτόματο κιβωτίο 8 σχέσεων της ZF, ενώ αποδεικνύεται και οικονομικό, με μέση κατανάλωση 14,9 λίτρα ανά 100χλμ.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το εξωτερικό της, με ζάντες διαμέτρου 21 ιντσών και δύο οβάλ εξατμίσεις, ενώ οι αναρτήσεις του είναι χαμηλωμένες κατά 10 χιλιοστά, τονώνοντας το σπορ στυλ του μοντέλου.

Η GT Speed Convertible, θα βγει στην αγορά πριν το καλοκαίρι του 2013, με τιμή εκκίνησης, για τη Μεγάλη Βρετανία τα 202.218 ευρώ.

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή Bentley GT Speed Convertible [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ